Ca nuca-n perete

… în peretele Cinematografului Cotroceni.

Trec zilnic pe lângă. Mă oripilează. Nu clădirea părăsită, cu geamurile sparte, care n-are nicio vină. Ci nepăsarea care a pătruns prin ochiurile ferestrelor goale. Şi, ca nuca-n perete e ditamai afişul! Cine Dumnezeu le-a aprobat aşa ceva?! Cărui idiot i-a trecut prin minte ca funcţionalitatea acestei case să se facă numai pe parter iar restul să fie în paragină?! Oricine ar fi, îmi este clar, că afişul reprezintă idealul modelului circumvoluţiunilor pe care îi are pe creier. Plane, fără adâncime şi mai ales de gumă fie ea şi de cauciuc, că de materie cenuşie, nici vorbă!

vulcanizare

Trec zilnic pe lângă. La un pas de Podul Cotroceni, în inima bulevarrdului şi al cartierului. O ţigănie din prostie!

6 comentarii la “Ca nuca-n perete

 1. Cutezanta. Cutezatoare 🙂 🙂 🙂
  Din toate punctele de vedere. Dar, mai ales si deloc in ultimul rand, imaginea-i emblematica pentru un oras fara oameni; sute si mii , probabil, trec pe acolo zilnic. Si-asa de bine s-au obisnuit cu uratul incat, pe bune, chiar nu mai exista. Ei, in primul rand.
  S-au lasat, de buna-voie, striviti de urat si hidosenie

  • WhiteWolf: m-am cam gandit c-as putea sa ma reprofilez in mersul pe jos ca la cate vad ….si n-am totdeauna cum sa le pozez si Urzica de revista s-ar simti nitel amenintata! :))

 2. Ei si ? Astea-s detalii, bre 😀
  Vin alegerile, cin’ se mai impiedica de nimicuri ? Si-s destui caini de salvat sau de luat sterilizat, panselutze de plantat, autostrazi de suspendat.
  Te mai trezesti si ca te acuza nu stiu cine ca nu-ti erau cerceii bine asortati cand impuscai instantaneele 😛
  Ca sa nu mai zic si ca „cetitorul” se duce=n curand in vacante si concedii.
  Mai bine astepti pana incepe iarasi noul an scolar

  • WhiteWolf: bre, nici io nu ma incurc in detalii :)))
   Las’ca d-acum , ca tot a dat soarele, taman bune plimbarile si fara cercei! :)) Ca oricum, daca am, de ce am, si daca tot stiu de ce am, atunci musai nu se potrivesc! Asa si cand n-am! 😀 😀
   Las ca nu ma plictisesc nici chiar singura! :)))

 3. Nu ai inteles matale subtilitatea messengerului. A vrut sa scrie Vulganizare, da o fi gresit graficianul, ca poate si ala sarmalutul o fi invatat primara la ff si Corelu la butonare pe genunchi.
  Acu te las, ca mi-e sa nu pierd Burlacita.

Nu Se Permit Comentarii.

NU se permit comentarii !