Oi, oi, oi si…

..valaleu! cantec de trafic.

Semafoare. Rosu. Galben. Verde. Go. Si tot asa. Si tot asa ca n-am scapat unul care sa nu mi se fi inrosit inainte ca botul masinutei sa atinga cu numarul zebra. De regula, intre rosu si galben butonez de 10 ori intreaga gama presetata de posturi radio. Normal, verde se pune ori cand ajung in dreptul lui Romania Musical…si de cele mai multe ori fix la slujba de pe Radio Trinitas…

In dimineata asta am nimerit exact postul care sa-mi multumeasca urechiusele fermecatoare. Nici de jale, numai de zbucium. Taman cum trebuie ca sa imi fluture sunetele la mansarda si degetele pe volan. As fi exersat si-o chitara da’ ii spatiu prea mic ca doar de sub colac pot eu sa conduc! Si cum ziceam, azi am prins unda rosie…dupa al doilea semafor deja eram plictisita la maximum…Ridic ochisorii…in oglinda retrovizoare si-mi gasesc de soacra, aaa,  lucru. 5 semoafoare, 5 personaje din Dambovita Land :

Johnny-Bravo-tv-01Johnny Bravo cu chica ridicata, ochelari de soare si atat cat se permite la vedere, trupusorul lui cu vreo 20% mai multa masa musculara colesterica. Miscari de gat de tip pendul cand la masina din dreapta cand la aia din stanga. Vreo doua runde ca mai apoi sa-si pozitioneze oglinjoara si cu mana caus si degetele rasfirate sa-si aranjeze, cochet, frizura. O aranjeaza din 5 miscari, se mai priveste de doua ori  in oglinda, stanga-dreapta, dreapta-stanga. Si excaveaza. Excaveazaaaaa…tot asa …cand in nara dreapta, cand in aia stanga.

225Betty Boop cu telefonul la ureche. Mai o vorba, mai un ruj, mai o hlizeala, mai mangaiere de sprancene, mai un ras, mai o trecere de pe-o banda pe alta, mai iata o vorba, mai vreo cinci claxoane si doua ragneli masculine referitoare la bunastarea hormonala a domnisoarei.

hjHeckle si Jeckle de Giurgiu. Unul cu capul in parbriz calarind vanjos Dacia papuc. Haturile volanului sunt strans tinute cu ambele maini. Aproape una de alta. Celalalt, cu palarie. Cu boruri largi. Negre. E fain sa vezi de cate ori incearca soferul sa bage in viteza. Caraielile sunt sigur ale cutiei de viteze. Iupyyyy! A pornit…Doamne, da sa aiba frana!

angry-birdsAngry Birds cu camasa in carouri, ii ies flacari si pe nas si pe geam de la tigara chistoc. Cu mana pe claxon. Previzionar stie cand vine verdele, claxonand anticipat. Daca te vede ca il privesti in oglinda, ridica mainile si gestul sugestiv de : hai draq odata! iar tu simti intreaga lui simpatie cum se revarsa de pe buzele de pe care usor ii citesti copulatiile.

Cruella-de-vilCruella de Vil cu 4×4. BMW. Gata sa se urce pe tine. E cu tancul si poate. Boobs-ulata si botuxata. Maxim. De regula vorbeste la telefon. Nuuu, nu prin sistemul audio ci cu el la ureche ca sa se vada bunastarea(sau pretentiile?!) din marca si tip. Ultimul tip.

nonne

…si Io! 😀 ))

Ps.    Moracanosul circula cu Woody in dreapta 😀

Pe Bluto, Lolek si Bolek, Fred Flinstone si Muma Padurii i-am gasit la servici.

4 comentarii la “Oi, oi, oi si…

    • Dagatha: daaaa, privind desenele animate cu apucaturi de soacra :)))

Nu Se Permit Comentarii.

NU se permit comentarii !