Sărbătorind

…sărbătoarea.

M-am născut de ziua mea, zice Paul Stratan. Dar când e mai ziua mea?
Eu zic, că mi-s mai aproape versurile astea, aşa:
It’s my life
It’s now or never
I ain’t gonna live forever

I just want to live while I’m alive

Şi pe 12 august. Şi pe 5 mai. Şi azi, 7 ianuarie. Zile de naştere şi renaştere.

Azi s-a împlinit un an de ultima renaştere. E ziua în care s-a dovedit(iarăşi) că Cineva mă iubeşte. E ziua în care am ştiut că altcineva mă veghează şi e alături de mine. Încă o zi în care am ştiut că n-am cum să mor şi-o să fie bine.

Aşa că, îi port pe amândoi în inima mea. Pe el, rămurică ce-i sunt, şi pe El, din a cărui turmă fac parte.

4 comentarii la “Sărbătorind

 1. Daca tot fu cu statementul fac si eu comentariu-marturiseala-bilant ca de sfarsit de an. Parasc pe Dumi iar Dumi recunoaste ca e si el un tra,la,la cu plus ca e binar. Asa vorbeste si se maniesta in majoritatea timpului. Ma rog defectul lui. Doar ca i se mai intampla sa mai si greseascaca de e om si el. “Stai sa-ti explic dece” 😀
  Adica el nu bea o bautura fina cu stacana sau sta frumos la coada cu bidonul la bardaca, ca tot omul. E cum sa-ti spun un prostanac. Nici nu traieste clipe de sublima fericire, cand dimineata pe racoare sa primeasca un raspuns gingas: “Nu pot draga, trebuie sa iau licoarea pe stomacul gol”. Deci concluzia e clara: Dumi e si banal si insensibil si precum am spus un prostanac. Iar defectul lui cel mai de hula ( era sa spun de cah) este ca nu vrea neneaca sa-si traiasca viata ca tot omu. Nu vrea el si gata ca e si incapatanat. Si uite i-l parasc din nou, ca merita, are chiar ideii traznite si asta nu suport. Auzi paganul-retrograd, el zice ca viata fiind asa de scurta, e de preferat sa fie savurata. Traznaie, cum sa savurezi tu viata, cand viata trebuie traita, jos cu el. Si a mai zis el ceva de “noaptea mintii”: Ca pensionarii aia sarantoci si lenesi care n-au facut nimic in viata ar face bine sa se bucure pentru oscioarele primite, ca tot este mai bine decat nimic.
  Iar de final totala devoalare publica (de pus la stalpul infamiei), auzi ce muzica si ce cuvinte prefera el:
  https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI
  Binarul draqului, sa faca bine sa intre in randul lumii, nu sa se dea destept.
  P.S. Pana la urma l-am convins. A promis: anul acesta mai subtirel si spre deloc la comentarii.
  Ca o avea si el motive. Oare ce l-o fi apucat?

Nu Se Permit Comentarii.

NU se permit comentarii !