Sindromul

…retardului de concediu…

Sufar acut si nu ma doare substantial.

Repornirea unui motor…Deci, da. Pana s-o ia benzinica pîş-pîş pe conductuta, pana sa se invarta axul, supapa si sa  joace pistonul…pana sa faca scanteia…poafai, rateu de pornire. Nu merge, nene, din prima si nici din a doua…ba chiar si in a treia zi , intrebi oripilat si disperat : bre, si azi bag cheia in contact?! Sunt dupa prima saptamana… cand tot incerc repornirea din prima. Canci!

In prima zi, documentele din fata ochilor mei, nu erau ale mele, nici ale serviciului meu, nici ale institutiei mele, ele erau ale Universului si Universul n-avea decat sa le rezolve si sa le semneze. Noroc cu un coleg vigilent care, printre ele, avea si el cererea lui de concediu. Ca de era dupa mine…aplica pentru marea-i iarna pentru toti!

In a doua zi, cheia de la masina n-a vrut nici de-a draq sa aprinda tigara. Ba chiar si scuturata, tot n-a vrut sa-i vina gazul cand apasam inchiderea centralizata. Cand s-o dau la cosul de gunoi, ursuletul din coada pe post de breloc m-a atentionat ca bricheta cu ursulet, n-am avut si nici n-o sa am!

In a treia zi, m-am certat cu calculatorul. Rau de tot! Cu toate ca telefonul meu mobil avea mini-usb-ul bagat in popou, cablul ducea in spatele calculatorului…acest dispozitiv IT enervant si necooperant refuza atroce colaborarea dintre el si telefon. Mai sa dau cu el de mocheta! Intr-un tarziu, misterul s-a risipit. Cablul ducea la priza…nicidecum in calculator. Si cum cu priza n-avea protocol calculatorul…nici eu nu vedeam poze. Lume rea!

In a patra zi, aproape l-am dat draq de servici si-am ajuns la 9 si ceva. Nu stiu de ce, insa Michael Jackson ar fi fost invidios pe mine realizand performanta mea de-a merge cu spatele. O zi din aceea cand, orice ai face si cum ai face, nimic nu se leaga, nimic nu se combina mai ales daca ai minte putina! Si-am avut cam cat sa trec si strada(printre altele) in sensul in care nu aveam nevoie.

Am asteptat weekend-ul cu speranta ca, in cele 4 zile, sindromul si-a facut numarul iar eu o sa intru in perioada de convalescenta. Cumva, ajunge benzinica aia si la cap…

Luni. Cum draq, mah, sa pleci la servici, in papuci de plaja?! Ha?!

4 comentarii la “Sindromul

  1. La mine se manifestă cu oarece întârziere, că deh, îs ardeleancă. Suficient, cred, să spun că azi nu m-am înțeles deloc cu plata online și factura de Orange…

Nu Se Permit Comentarii.

NU se permit comentarii !