Jucarii…

…pentru copii…

Vineri. Zi de salar. Fuguta la banca, achitat rate. Fuguta la piata, cumparat verzituri. Fuguta la Mega, luat diverse.

Ne plimbam printre rafturi, eu si Mica, cu lista la indemana. Dam cate un check ori de cate ori luam ceva de pe lista. Bine, bine, ne-au iesit mai multe check-uri decat produse pe lista, ne-a scapat mana si pe langa, ca doar d-aia furam doua fete cucuiete la cumparaturi!

Cum-necum, ne trezim langa cosul cu produse cu pret unic. Io pun mana pe doo linguri de salata, Mica, pe un cosulet. Eu cercetez niste castroane, fii-mea vede niste culori. Dau sa bag mana mai adanc sa trag la suprafata alte produse. Se aude un chitait. Scot chitaitoarea. Care erau 3 jucarii la set… pe doua le chitai benevol de mama focului spre disperarea unei doamne cu coc. Ii zambesc gales si le chitai pe amandoua odata. Ofuscata-ofensata doamna baga a doua si ia distanta. Noi ne hlizim ca la clasa I cand invatatoarea se apleca si i se vede buricul prin decolteu.

O vad pe Mica ca ma fixeaza. Dupa uitatura, cel putin King si Kong ar fi fost in spatele meu! Intorc capul. Nada si niente!

– Ce-ai, fata?!

– Auzi, la… fluturele ala din mijloc, se sufla?!

Privesc. Privesc. Privesc…si nu-mi vine a crede! Si nici nu stiu ce sa-i raspund…se sufla sau…?! Precis insa, ca dupa ratusca roz e pentru fetite! 😀 😀

daca mai era vreun dubiu...

jucaria

8 comentarii la “Jucarii…

    • Dumi: daca asta e fluture io sunt Zana Maseluta! :)))
      Daca asta nu-i fluier…atunci la ce se sufla?! :)))

  1. Pai nu gaseai nici o vanzatoare pe acolo ca sa-i faca proba si sa-ti arate cum se foloseste?
    Ca eu asa fac atunci cand ma plimb prin magazine si ma acosteaza cate un vanzator mai agresiv. E o distractie crede-ma. Iar daca e si vanzatoare cu atat mai bine, deliciu pe planeta.

    • Dumi: aveam treaba :))) Dar nu era o idee rea! Chiar seful de magazin ar fi fost indicat sa-l vad cu jucaria in gura…ca sa stie ce comercializeaza! :)))

Nu Se Permit Comentarii.

NU se permit comentarii !