Popescu…

…Maria Popescu.

Cum te cheama pui de dac?

Conform bancului, Attila. Conform raspunsului meu : Popescu. Si, mai cum? ma intreaba domnisoara. Ma uit in ochii ei, fac o mica pauza, si zic fara sa clipesc : Maria. Clipeste ea, in schimb, a usoara neincredere. Mie mi se flutura…circul e la inceput. Am antrenament, cunosc ritualul, intrebarile si mai ales schimbarea la fata. CNP? Nu-l stiu, ca-i pe buletin si buletinul nu-l am la mine. Numar de telefon mobil? N-am, ii raspund sec. Scoasa din sarite, imi zice:

– Nu-i adevarat ca nu aveti! In secolul 21, toata lumea, are telefon mobil! In mod normal, n-ar trebui sa va dau produsele!

– Ba-i adevarat, domnisoara! N-am! Vedeti, eu sunt de la munte, traiesc sihastra si o data pe luna, cobor sa-mi iau tampoane. Si-i deschid larg una din plase ca sa se convinga. Si da, aveti dreptate, in mod normal, in secolul 21, reclama mincinoasa ar trebui sanctionata!

Dialogul de mai sus e unul care mi se repeta cam o data pe saptamana. Fetele, cucuietele, printre rafturi, te informeaza despre o promotie/o campanie. Daca ceea ce ai pe lista coincide cu ce au ele in promotie, atunci te duci sa vezi care-i treaba. De data asta, ca sa fie cu exemplu clar, la doua lotiuni de plaja de o anumita marca, ti se ofereau alte doua produse de aceeasi marca. M-am dus. Numai ca, ele, fetele, au tabele. Si, CD-uri in gura. Numai pe redare. Daca sunt sadica, ma fac surda si-o dau, ofuscate, si pe repeat. Si tabelul trebuie completat iar tu sa-ti versi nesilit de nimeni, datele personale.

Ei uite, ca NU vreau! Cand m-au abordat n-am auzit-o pe niciuna ca ma informeaza asupra procedurii „obligatorii”! Si nici pe niciun afis, pliant sau orice altceva, nu se specifica decat ca daaca cumperi, primesti si altceva, nicidecum ca esti obligat sa le completezi lor bazele de date! Aici, pe portofelul meu, nu-i ca-n bancul cu „daca vrei ochisor, papi si unghiuta!” Aici, venisi tu firma si-mi zisesi duios prin promoterita ta, ca daca cumpar ochisor, imi dai si unghiuta!

Pana la urma n-am priceput de ce s-a suparat fata…Doar ne-am batut in minciuni si ale mele, una dintre multele cumparatoare, au fost mai bune. Zau, de unde atata patos?!

8 comentarii la “Popescu…

    • Dumi: exact! D-aia nici datele mele personale nu au loc in tabelele ei :))

  1. Mai, e o intreaga cursa dupa datele personale: ma duc la banca, la care nu am conturi, sa depun si eu pentru un sufletel colo…si ma baga in baza de date 🙁 , vreau sa citesc un articol de pe realitatea .net si-mi apare o ferestruica in care zice: sunteti de acord ca noi sa emitem in numele dv, pentru prieteni . Are variante: OK si Sari, dar daca dai pe Sari revine mereu fereastra oribila si nu te lasa sa citesti. Zice ca ei sunt REALITATEA EXCELENTA Sa moara ei???!!!

    • Elisa: cam asa! Si sa vezi ce bine e cand incep sa te sune diversi…ca vor sa-ti ofere nu’s ce…intr-o romana aproximativa 😀
      Daaaa, si mie-mi sunt dragi…mama lor!

Nu Se Permit Comentarii.

NU se permit comentarii !